

CLEMENTS BELL SCHEDULE

7:30AM — 8:20 AM (Morning pledges)	(50 mins.)
8:25AM – 9:15AM	(50 mins.)
9:20AM — 10:15AM (5-minute announcements/attendance)	(55 mins.)
10:20AM – 11:10AM	(50 mins.)
<u>"A"/1st Lunch</u> 11:10AM – 12:00PM	(50 mins.)
Class 12:05PM – 12:55PM	(50 mins.)
Class 11:15AM – 12:05PM	(50 mins.)
<u>"B"/2nd Lunch</u> 12:05PM – 12:55PM	(50 mins.)
1:00PM - 1:50PM	(50 mins.)
1:55PM - 2:45PM	(50 mins.)
	(Morning pledges) 8:25AM — 9:15AM 9:20AM — 10:15AM (5-minute announcements/attendance) 10:20AM — 11:10AM "A"/1st Lunch 11:10AM — 12:00PM Class 12:05PM — 12:55PM Class 11:15AM — 12:05PM "B"/2nd Lunch 12:05PM — 12:55PM 1:00PM - 12:55PM

"A"/1ST LUNCH		"B"/2ND LUNCH	
English/ESL	ROTC	Athletics/PE/Health	Band, Choir, Orchestra
Journalism	Social Studies	AG/Floral	CTE/Comp Sci/Engineer
Math	Student Leadership	Fine Arts	Health Science
World Languages	Special Ed	O-Lab	Prof Comm/Debate
PM Reese Students		Science	
If you have 5 th period in these locations.		If you have 5 th period in these locations.	
Go to lunch first and then to class.		Go to 5 th period class first and then to lunch.	